TELEFOONNUMMER
Door: Sabine
Blijf op de hoogte en volg Sabine
27 December 2007 | Oeganda, Jinja
Ik ben de Kerstdagen en mijn verjaardag goed doorgekomen en gelukkig heb ik ook al enkele dagen helemaal geen lichamelijke klachten meer. Ik heb een week last gehad van mijn schouder, maar van de ene op de andere dag was het ineens helemaal over. Ik ben ook weer begonnen met het helpen aankleden van de kinderen. Wassen heb ik nog even uitgesteld tot volgende week want ik wilde niet meteen weer teveel gaan doen.
Ik schreef de vorige keer dat ik een nieuw goedkoper telefoonnummer wist om naar Oeganda te bellen. Hier is het dan:
0900-123-0009-256-0773239859 (9 cpm)
Je kunt het natuurlijk altijd proberen maar SMS-jes komen helaas vaak niet aan.
De volgende keer meer nieuws over onder andere alle feesten die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt.
Groetjes Sabine
27 December 2007 - 13:02
Linda:
Hoi Sabine,
tja dat van die sms-jes klopt helaas. Heb er 1e kerstdag nog een verstuurd, maar die is nog steeds niet aangekomen en dat zal dan ook wel niet meer gebeuren (het nummer klopt wel, dat heb ik al 10x gecontroleerd). Helaas kon ik je gister niet meer bellen om je te feliciteren en ook niet emailen, heb de hele dag mijn tijd verdeeld tussen het bed en de badkamer. Dus dan maar 1 dag te laat: alsnog van HARTE GEFELICITEERD met de je verjaardag. De verhalen horen we nog wel. Morgen veel plezier met jullie uitgestelde kinderfeestje.
Ben blij te lezen dat je ondertussen weer pijnloos bent --> zie het nu zo te houden he.
Tot de volgende keer.
27 December 2007 - 15:09
Tante Nelly:
Hoi Sabine
Allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag. heb je het nog een beetje gevierd? Fijn om te lezen dat je weer beter bent en weer met de kinderen kunt werken en spelen.Wij hebben de kerst dagen er ook weer opzitten, het was heel gezellig. We zullen je wel missen met de nieuwjaars receptie en ook met het vriendentoernooi van het volleybal, maar we drinken wel een extra borrel op jou gezondheid.In ieder geval de beste wensen voor het nieuwe jaar en groetjes ook van oom Jan.
Tante Nelly -
27 December 2007 - 15:17
Hanneke:
Hoi Sabine,
1 dagje te laat,maar alsnog PROFICIAT!
Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad!
Groetjes Hanneke -
27 December 2007 - 19:58
Custers Roger:
Hoi Sabine
IK vind het fijn u zo te kunnen volgen
Enn ding weet ik zeker waar jij komt
schijnt de zon, blijf gezond en hoop
u nog eens terug te zien hier in
België groeten roger belgske -
29 December 2007 - 13:09
Edwin Burger:
Hey Sabine,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Sorry dat het een beetje te laat is, maar ik had de laatste dagen wat andere dingen aan mijn hoofd (zie mijn website) en was het helemaal vergeten (nogmaals sorry).
En goed om te lezen dat je je weer helemaal goed voelt.
Groetjes en alvast een heel goed nieuw jaar toegewenst (wij vieren het allerbij bij een lekker warme temperatuur ;-))),
Edwin -
29 December 2007 - 16:32
Sjaak:
proficiat van sjaak ,en henny nog vele jaren van leef plezier,geniet van de zon,en de maan,de tijd zal langzaam voor bij gaan,blijf dus niet stil staan -
29 December 2007 - 22:37
Frieke:
Nog gefeliciteerd met je verjaardag!Bijzonder om daar jarig te zijn niet?
Fijn dat het weer goed gaat met je gezondheid!
liefs Frieke -
31 December 2007 - 18:45
Ilse:
Hee Sabine,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Groetjes Ilse. -
01 Januari 2008 - 11:01
Moeder Marielle:
Hoi Sabine
Hoe gaat het allemaal met je?
Voor Marielle zit het er bijna op.
Maar je zult de tijd wel goed doorkomen,want eris genoeg te doen daar bij baby's home.
Verder wens ik je nog een gelukkig en gezond 2008. -
02 Januari 2008 - 13:57
Margo Van Grinsven:
Hoi Sabine,
Op de allereerste plaats de beste wensen voor een voorspoedig,liefdevol,vrolijk 2008.Dat alles wat je jezelf en je medemens,zeker daar waar je nu bent, toewenst,maar gestalte mag krijgen.
Fijn dat het met de gezondheid weer de goede kant opgaat. En heel verstandig van je,dat je de activiteiten weer langzaam opbouwt.
Het zal wel heel bijzonder geweest zijn, om de overgang van 2007 naar 2008 in Oeganda mee te maken. Ik hoop dat het een leuke,onvergetelijke gebeurtenis voor jou en je collega daar,is geworden.
groetjes! -
02 Januari 2008 - 18:45
Colinda:
Hoi Sabine,
De allerbeste wensen voor 2008 en geniet nog even van je tijd daar.
p.s. is de Sinterklaaspost met wat voor de kinderen aangekomen?
Heb het half november verstuurd.
Groetjes Colinda